miercuri, ianuarie 09, 2008

Schimbarea la fata

M-am gandit eu mult (nu prea mult, ca nu-mi sta in obicei) si am luat hotararea ca trebuie sa iau o hotarare. Sa ma mut. Cu catel si purcel si, mai ales, cu poze cu tot...dincolo:

Va astept... acolo :)

8 comentarii:

Anonim spunea...

de ce?

nu e retoric, chiar snt curios de motive. si mie imi place wordpress, dar a mers ingrozitor de greu la sfarsitul anului trecut.

ce a inclinat balanta?

Anonim spunea...

mie imi pare ca arata mai bine - per total-(sunt si aici diferite skin-uri dintre care poti alege), plus ca ma lasa sa pun poze la dimensiuni mai mari. nici n-am cautat altceva, probabil ca wp e deficitar la alte capitole, dar nu ma afecteaza.

Anonim spunea...

chiar am vrut sa zic "wordpress arata mai bine" ;D.
e cea mai buna platforma de blogging, din cate stiu. "a viitorului", cum se zvoneste. cred ca au fost "atacati", poate de spammeri, anul trecut. 'pretul celebritatii', vorba unui prieten.
daca scapa de problemele respective, e o alegere foarte buna. de altfel, poti apoi usor sa tranzitezi catre un blog pe domeniul tau, daca ai vreodata chef, cu wordpress.org. acolo chiar poti sa faci ce vrei :).

Anonim spunea...

Blogul dumneavoastra a fost selectat de http://www.blogos.ro

Mai multe detalii la
http://www.blogos.ro/romania%20mea.aspx

In cazul in care va place siteul www.blogos.ro, va rog sa-l adaugati in blogroll.
Va vultumesc.

Anonim spunea...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Aluguel de Computadores, I hope you enjoy. The address is http://aluguel-de-computadores.blogspot.com. A hug.

Anonim spunea...

ntgqcjgcxbbxdxebtcks, justin bieber baby, ygwtird.

Fotograf nunta Ana spunea...

feleicitari pt noua casa... ne vedem acolo ai un blog interesant

Masaj erotic Sibiu spunea...

un blog bun am gasit cateva articole foarte bune